HJ – Guitar

Al toen we hem de eerste noten uit zijn gitaar hoorden rammen, wisten we het zeker: deze jongen heeft het begrepen! Als een van de grondleggers van Turn up the 90’s, zorgt HJ ervoor dat de muzikale lat superhoog ligt en hiermee waarborgt hij de kwaliteit van de band. Met zijn charismatische en energieke performance, zorgt HJ voor een instant party mood en zal hij er alles aan doen om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Naast dat hij gewoon belachelijk goed gitaar kan spelen, weet deze womanizer elke vrouw om zijn vingers te winden met zijn oogverblindende glimlach.

De gekste ervaring met een optreden ooit die HJ heeft gehad tijdens een optreden, moet nog komen volgens eigen zeggen. Naast dat hij de vetste dance- en rocktracks op zijn gitaar speelt, is hij ook helemaal thuis in het spelen op een banjo en speelt hij ook percussie en toetsen. Deze knappe dude heeft zijn strakke body niet alleen te danken aan het springen en rennen op het podium, maar in zijn vrije tijd doet hij ook nog aan waterpolo en is hij dus regelmatig in het zwembad te vinden. Zijn beste 90’s-herinneringen zijn de houseparty’s en zijn Cavello en Nikes als partyoutfit hierbij, maar het kan zijn dat deze herinneringen iets zijn vertroebeld door alle passoa jus en space cake tijdens deze feestjes 😉

team-member

Barbe - Vocals

Profiel
team-member

Rock - Vocals

Profiel
team-member

Joline - Vocals

Profiel
team-member

Erwin - Bass

Profiel
team-member

Danny - Keys

Profiel
team-member

Frank - Drums

Profiel

Check their credentials and go over their prior work before hiring someone to help write my essays you in your writing. If you are looking to employ the services of a professional to compose your essay It is essential to choose a reputable company with reliable sources and has never been disqualified for plagiarism. The service should have the ability to write your essay using the appropriate design and style. Also, it should offer discounts for clients who return regularly. Prior to hiring writers it is essential to confirm their credentials and write style.